Hotel “Au Centre” Iasi, Romania

WELCOME TO AU CENTRE HOTEL***

Warm, friendly atmosphere in the very heart of the city of Iasi, Romania, only 80 m walk from the Unirii Square, the central point of Iasi. This boutique hotel features 7 rooms, each of them with a distinct personality and although central it is paradoxically located in a quiet area of the city, next to the Academy of Arts and to the largest central green park of the city. All rooms feature air conditioning, minibars, wi-fi internet, cable TV and 4 out of the 7 rooms have a balcony.

Our hotel is situated in the very heart of the city of Iasi, in North-Eastern Romania. The building itself it is a beautiful Art Nouveau, inspired by the famous Belgian architect Victor  Horta. The hotel is preferred by guests from all over because of its central location, cozy atmosphere, rooms facilities, friendly English speaking staff and nevertheless for its exquisite restaurant “La Tartiflette” serving mostly Southern European dishes but a selection of local, traditional ones as well. All major city attractions such as the Palace of Culture, the Metropolitan Cathedral, the City Hall or the National Theatre are located within a walking distance of maximum 10 minutes from the hotel.

 

Orteza spate, orteze picior si alte dispozitive medicale de la atomedicalvest.ro

Atomedicalvest.ro ofera o gama larga si variata de dispozitive medicale pacientilor, care sufera de diferite deficiente organice sau functionale, respectiv impactul pe care aceste boli cronice il exercita asupra calitatii vietii lor. Din gama ortezelor atomedicalvest.ro va poate oferi orteze pentru coloana vertebrala, orteze pentru membrul superior, orteze pentru membrul inferior si orteze pentru copii. Din clasa ortezelor pentru coloana vertebrala puteti alege diferite variante, modele: orteza spate clasica, orteza cervicala, orteza cervicotoracica, orteza toracica, orteza lombosacrala, orteza toracolombosacrala, orteza sacroiliaca. Continue reading „Orteza spate, orteze picior si alte dispozitive medicale de la atomedicalvest.ro”

Ajutor in cautarea unei scari de aluminiu

Cand vine vorba de alegerea unei scari de aluminiu trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte. Cea mai simpla constructie este in forma de A, care are intr-o parte treptele, iar pe cealalta un suport al carui rol este sa mentina echilibrul. Este foarte simplu de utilizat, astfel ca poate sa fie folosita la treburi care nu necesita o indepartare foarte mare la sol. De obicei, acestea au mai putin de doi metri inaltime, astfel ca pot fi utilizate la curatat obiecte . Cele mai utile sunt cele care le poti folosi atat in interior cat  si in exterior , pentru lucrarile de constructii sau pentru uz general , pentru curatarea sau efectuarea interventiilor asupra suprafetelor inalte sau a geamurilor . Riscul de alunecare trebuie sa fie exclus , intrucat treptele sa fie antiderapante , construite intr-un mod solid . De asemenea , la unele modele , cele doua parti laterale sunt sustinute de catre o bara metalica , ce asigura o mai multa siguranta .Terminatiile trebuie sa fie realizate dintr-un cauciuc moale , antiderapant , care ii asigura stabilitate la baza , unde constructia are doua chingi pe care le poti folosi pentru a o bloca .

Aspectul cel mai important de care se intereseaza toti cei care vor sa stie unde gasesc scari de aluminiu la preturi bune este greutatea suportata . Majoritatea comerciantiilor ofera informatii privind greuttatea maxima pe care o poate sustine constructia . Cand alegi pe cea mai potrivita pentru dimensiunile dumneavoastra , tineti cont ca la greutatea suportata se adauga si miscarile pe care le faceti  in momentul in care urcati treptele .

Vorbim in continuare despre achizitia unei scari de aluminiu telescopica , pretul acesteia este unul mic fiind una dintre cele mai populare ustensile din aceasta categorie de constructii. Are numeroase beneficii pe care le ofera . Este rezistenta , iar lungimea maxima la care poate ajunge este de doi metri , fiind potrivita in cazul in care vrei sa faci redecorari interioare . Datorita sistemului sau telescopic , aceasta poate fi stransa si redusa la dimensiuni foarte mici , ceea ce o face a fi usor de depozitat.

Mocheta de interior pentru toată casa

Mocheta, fiind o pardoseală caldă, este la mare căutare de către oamenii care iubesc lucrurile moi și calde. Mochetele pot fi destinate uzului intern și uzului extern. Cele exterioare sunt folosite pentru amenajarea teraselor sau foișoarelor, iar cele interioare pentru amenajarea camerelor. Mocheta interioară însă nu poate fi folosită în spații umede datorită pericolului de putrezire. Dar în afară de acest mic neajuns are o serie de calități pe care celelalte pardoseli nu le pot oferi. În primul rând, mocheta este soluția ideală dacă vrei ca în casă să poți umbla desculță. Continue reading „Mocheta de interior pentru toată casa”